Inspiratie uit de praktijk (deel 2)

Bekijk de video over We Drive Solar. Dit is de tweede video uit een reeks waarin we op zoek gaan naar inspiratie voor de provinciale Omgevingsvisie. We bezoeken mensen die nu al bezig zijn met het oplossen van maatschappelijke vraagstukken van de toekomst. De initiatiefnemer van We Drive Solar heeft met de kracht van de zon een bijzondere auto ontwikkeld.

we_drive_solar.png

Elektrisch rijden en het opwekken van zonne-energie: twee ontwikkelingen die We Drive Solar bij elkaar brengt. Hiervoor hebben ze een speciale auto ontwikkeld. Wat kun je met deze auto en wat is er nodig om dit initiatief verder te brengen?

Bekijk de video over We Drive Solar

Leren van nieuwe ontwikkelingen

Hoe willen we ervoor zorgen dat we ook in de toekomst fijn kunnen wonen, werken en leven in de provincie Utrecht? Dat geven we aan in de provinciale Omgevingsvisie. Het opstellen van de visie doen we in nauw overleg met allerlei deskundigen. Tegelijkertijd laten we ons inspireren door innovatieve voorbeelden uit de praktijk. Welke nieuwe ontwikkelingen zijn er? En van welke initiatieven en ideeën kunnen we leren?

Nieuwsgierig? Wekelijks verschijnt er een nieuwe video op deze website!