Inspiratie uit de praktijk (deel 4)

Bekijk de video over Selficient. Dit is de vierde video uit een reeks waarin we op zoek gaan naar inspiratie voor de provinciale Omgevingsvisie. We bezoeken mensen die nu al bezig zijn met het oplossen van maatschappelijke vraagstukken van de toekomst. Selficient heeft een huis ontworpen dat je groter of kleiner kunt maken.

selficient.png

In plaats van verhuizen je woning groter of juist kleiner maken? Dat klinkt als een toekomstideaal. Niets is minder waar, want zo’n huis bestaat al! Bekijk de video over het huis van de toekomst van Selficient.

Bekijk de video over Selficient: groter huis, kleiner huis

Leren van nieuwe ontwikkelingen

Hoe willen we ervoor zorgen dat we ook in de toekomst fijn kunnen wonen, werken en leven in de provincie Utrecht. Dat geven we aan in de provinciale Omgevingsvisie. Het opstellen van de visie doen we in nauw overleg met allerlei deskundigen. Tegelijkertijd laten we ons inspireren door mensen die nu al bezig zijn met het oplossen van maatschappelijke vraagstukken van de toekomst. Welke nieuwe ontwikkelingen zijn er? En van welke initiatieven en ideeën kunnen we leren?

Nieuwsgierig? Wekelijks verschijnt er een nieuwe video!